Spațiul Linia Projects este dedicat producției de mobilier și amenajări interioare pe suprafața de 6,000 metri pătrați spațiu completată de 700 metri pătrați de spații de lucru.

Linia Projects ofera soluții complete de mobilier și amenajări interioare, caracterizate de integrarea echilibrată a elementelor din lemn, piatră și a tuturor derivatelor acestora. Cu o producție medie lunară de peste 400.000 EUR, Linia Projects gestionează în medie 250 de proiecte pe an și este un unic integrator de soluții complete în domeniul amenajărilor interioare și mobilierului.

Această tranzacție crește gradul de ocupare la aproape 90%, evidențiind astfel avantajele funcțiunilor prezente și conectivitatea sporită oferită de locația strategică a parcului.

“Procesul de creație al mobilierului personalizat, care îmbină abordarea inovatoare cu practicile tradiționale, sunt elemente ce ne diferențiază și ne inspiră să creăm amenajări unice și funcționale. Creațiile noastre sunt gândite pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale clienților, păstrând tendințele moderne în designul de mobilier și creând o armonie perfectă între estetică și confort. Linia Projects este una dintre cele mai noi și moderne fabrici de mobilier, producând de la cele mai complexe piese până la cele mai precise și personalizate. Suntem alegerea ideală pentru clienții care își doresc o abordare nouă și diferită a spațiilor, cu mobilier de ultimă generație, funcțional, precis executat și cu accent pe tehnologie și utilitate.” Ionela Bercu, Managing Director – Linia Projects

“Datorită amplasării excelente, conectivității și funcțiunilor sale mixte, proiectul nostru din Chitila a evoluat într-un parc dinamic de afaceri în care diverse industrii converg pentru a forma o comunitate profesională mixtă. Abordarea noastră colaborativă alături de companii și persoane cu viziune, a jucat un rol esențial în dezvoltarea unor facilități de producție personalizate prin soluții adaptate și practici durabile, promovând o cultură a inovației și a responsabilității față de mediu. Prezența Linia în parcul nostru este dovada integrarii unei planificări atent elaborate si eficient operațională într-un ecosistem în care fiecare aspect este conceput pentru a sprijini succesul pe termen lung al chiriașilor noștri.”- Sorin Preda, CEO & Fondator Global Vision

"Suntem încântați să avem Linia Projects alături de noi la Chitila Logistics Hub. Relocarea lor evidențiază beneficiile locației noastre de primă clasă și ale facilităților de top. Avem toată încrederea că vor găsi mediul de lucru productiv, confortabil pe care îl doresc pentru a putea continua să creeze soluțiile lor uimitoare de mobilier și design." Mihai Zaharia, Director de Investiții România, Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Situat în nord-vestul Bucureștiului, Chitila Logistics Hub se evidențiază prin poziționarea sa avantajoasă. Este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces rapid către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului. Chitila Logistics Hub găzduiește o comunitate de afaceri puternică care beneficiază de acces la o infrastructură rutieră bună care leagă parcul de capitală și de centrul, vestul și sud-estul României, cu transport public la intrarea în parc și funcțiuni care permit optimizarea cheltuielilor operationale. În parc sunt prezente companii importante atât din domeniul producției ușoare, cât și a logisticii. Printre ele se numără HAVI, Mega Image, Mediapost Hit Mail, Rovere, Green Net. Datorită apropierii de șoseaua de centură a orașului și accesului la transportul public, parcul oferă mediul optim pentru un ecosistem de afaceri.

Linia Projects se remarcă în principal prin prestarea de servicii integrate de mobilier și amenajări interioare, orientate către B2B în proporție de 90% și către B2C cu o pondere de 10%. Un aspect semnificativ care diferențiază compania în piața este abilitatea de a comunica eficient cu arhitecții și de a naviga cu succes prin etapele complexe ale proiectelor. Ideea de a deveni o fabrică s-a născut din cerințele arhitecților care doreau un singur furnizor pentru proiectele lor (one-stop-shop), oferindu-le o soluție completă și integrată pentru nevoile lor creative și funcționale.

De asemenea, întrucât multe proiecte rezidențiale sunt concentrate în zona de nord a capitalei, Linia Projects se situează în centrul acestui peisaj urban în plină dezvoltare. Fabrica cu cele 3 secții distincte pentru lemn, piatră și metal, joacă un rol esențial în calitatea serviciilor, permitându-și să fie un integrator versatil de proiecte și servicii complete, adaptându-ne nevoilor variate ale clienților noștri din ambele segmente, B2B și B2C.

Utilizarea tehnologiilor digitale joacă un rol esențial în operațiunile desfășurate la fabrica Linia, reflectând o tranziție semnificativă către procese digitale și inovație tehnologică. Dintre toate activitățile desfășurate, 80% sunt orientate digital, ceea ce înseamnă că majoritatea proiectelor sunt planificate, proiectate și controlate prin intermediul tehnologiei. Aceasta implică utilizarea softurilor avansate de proiectare asistată de computer pentru crearea modelelor, planificarea și coordonarea proiectelor prin platforme digitale și aplicarea altor tehnologii digitale în toate etapele procesului de producție. Acest accent pe tehnologiile digitale nu doar optimizează eficiența operațională, ci și permite Linia să ofere soluții personalizate și inovatoare clienților săi.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 19 ani, care asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România și Europa Centrală și de Est.

Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.700.000 mp și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management. În 2022, Global Vision a livrat peste 100.000 mp de spații industriale și logistice, în București și în țară, în locații strategice, bine conectate atât rutier și feroviar, cât și aerian și maritim.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 269 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.0 miliarde de euro. Aproximativ 96,8% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 715 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa, Târgu Mureș, Craiova şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice, la 31 decembrie 2023.