Proiectul situat în Chitila are o suprafață închiriabilă de 76.994 mp și este amplasat în proximitatea parcului industrial deținut de WDP în Dragomirești, lângă București. Proiectul din Târgu Mureș are o suprafață de 18.263 mp și urmează să devină un hub logistic regional datorită conectării sale la rețeaua de autostrăzi în expansiune din România. Proiectul achiziționat în Constanța cuprinde două proprietăți care au în total 41.117 mp, situate în Constanța Business Park, și suprafața mare de teren care va fi utilizată pentru dezvoltări viitoare, toate adiacente zonei portuare principale și având o potențială conexiune feroviară.

„Suntem foarte încântați de colaborarea cu Deloitte România. Profesionalismul și expertiza lor solidă au contribuit în mare măsură la încheierea cu succes a acestei tranzacții”, a declarat Gijs Klomp, Business Development Manager, WDP România.

Deloitte România a asistat WDP atât în etapele de due diligence financiar și fiscal, pecum și cu servicii de asistență în tranzacții, prin intermediul unei echipe multidisciplinare formate din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Vlad Bălan, Director, Sorin Rugină, Manager, Sorin Vînătoru și Robert Doroftei, Senior Associates, și Vlad Mureșan, Associate, din cadrul practicii de Consultanță Financiară, și din Dan Bădin, Partener, Simona Mergeani,  Director, Laura Bobar, Senior Manager, și Alexandra Gheorghe, Senior Consultant, din cadrul practicii de Servicii Fiscale.

„Sectorul imobiliar logistic din România oferă numeroase oportunități de creștere pentru investitorii locali și străini, evidențiate de creșterea remarcabilă raportată de jucătorii de top din acest domeniu în ultimii ani și de activitatea intensă recentă în zona de fuziuni și achiziții. Echipele noastre multidisciplinare de experți contribuie cu entuziasm la astfel de proiecte de anvergură, cum sunt aceste achiziții efectuate de WDP, care susțin planurile lor ambițioase de creștere în România în ceea ce privește suprafața deținută și conexiunea cu rutele cheie de transport”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

WDP dezvoltă și investește în proprietăți logistice (depozite și birouri). Compania deține un portofoliu internațional de peste 300 de proprietăți situate în Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg, Germania și România, cu o suprafață de peste 7 milioane mp.
În România, WDP operează parcuri logistice cu o suprafață totală închiriabilă brută de aproximativ 2 milioane mp, parcurile industriale ale companiei fiind situate în toată țara, în toate zonele urbane importante.