LPR – La Palette Rouge, companie fondată în Franța în 1992, este specializată în managementul și închirierea paleților pentru producătorii din industria alimentară și distribuitorii europeni. 

Noul centru de servicii va crește capacitatea de depozitare și reparare a paleților. În plus, a contat și amplasarea acestuia „într-o zonă cheie pentru LPR, la o oră de București, cu acces rapid la infrastructura rutieră”, după cum a declarat Andrei Nicolae, Commercial and Asset Manager Romania & Bulgaria.

ELI Park Ploiești este un parc logistic și industrial, cu o suprafață totală de 47.530 mp, dezvoltat în mai multe faze. Tot aici, dezvoltatorul a închiriat în această primăvară 6.200 mp către RetuRo, administratorul Sistemul de Garanție-Returnare (SGR).

Iar anul trecut, ELI Parks a bătut palma cu Hünnebeck, parte a grupului internațional BrandSafway, pentru dezvoltarea unui centru de producție și logistică de 2.500 mp pentru facilitățile de producție, spații de birouri integrate și 10.000 mp de platformă de depozitare.