Noul depozit închiriat în parcul industrial CTPark Cluj marchează un moment important în colaborarea continuă dintre cele două companii, care a început în 2015 cu primul depozit al cargo-partner la CTPark Bucharest West.

Acest parteneriat s-a dezvoltat constant, incluzând acum spații logistice în parcul industrial CTPark Timișoara Ghiroda și extinzându-se ulterior în CTPark Cluj. În total, cargo-partner ocupă în portofoliul CTP din România o suprafață de 28.000 mp.

Andrei Bențea, Business Development Director CTP Romania, a declarat: “Apreciem parteneriatul nostru extins cu cargo-partner și ne bucurăm să îi avem în mai multe locații din România. La CTP, ne angajăm să sprijinim extinderea clienților noștri cu infrastructură avansată, iar CTPark Cluj este bine echipat pentru a răspunde nevoilor diverse ale operațiunilor moderne de logistică și producție din regiune. Cu rețeaua noastră extinsă și un portofoliu de terenuri de 3,8 milioane mp în România, oferim clienților noștri flexibilitatea de a crește alături de noi, pe măsură ce afacerile lor evoluează.”.

Cosmin Bradea, Managing Director of cargo-partner, a adăugat: "Ne-am extins capacitatea de depozitare în zona Transilvaniei pentru a oferi aceeași excelență în serviciile pentru clienți, așa cum am făcut mereu. CTP demonstrează constant flexibilitate și viziune în îndeplinirea nevoilor noastre în creștere, dovedindu-se un partener de încredere. Apreciem angajamentul lor de a furniza spații de înaltă calitate, care sprijină eficiența noastră operațională. " 
cargo-partner deservește o gamă diversificată de clienți din sectoare economice cheie, inclusiv automotive, high-tech, retail, modă, alimentație și farmaceutice. Compania oferă servicii de transport aerian, maritim, feroviar și rutier, împreună cu servicii de depozitare și distribuție.

CTPark Cluj este amplasat strategic în zona de vest a orașului Cluj-Napoca, un hub dinamic cunoscut pentru inovația și dinamica sa comercială în regiunea Transilvaniei. Situat la intersecția autostrăzilor E60 Est-Vest și A3 Nord-Sud, parcul industrial oferă o gamă completă de facilități de clasa A, potrivite pentru activități de producție, logistică și cercetare și dezvoltare. De menționat este faptul că Universitatea din Cluj, clasată pe locul 4 în România, asigură accesul la o forță de muncă calificată, susținută de un aeroport internațional, sporind atractivitatea acestei locații ca zonă de afaceri de prim rang.

România este a doua cea mai mare piață a CTP, reprezentând peste 2,9 milioane mp din portofoliul său de spații industriale și logistice de clasa A, în mai mult de 15 orașe românești, inclusiv Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.


CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și manager listat din Europa al proprietăților imobiliare industriale și logistice după suprafața brută închiriabilă, deținând 12.4 milioane mp de GLA în 10 țări. Compania certifică toate clădirile noi conform standardului BREEAM la nivelul "foarte bun" sau peste și a câștigat un rating ESG cu risc neglijabil de la Sustainalytics, reconfirmându-și angajamentul față de sustenabilitate.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul corporate al CTP: www.ctp.eu


cargo-partner este un furnizor complet de servicii de info-logistică, oferind un portofoliu cuprinzător de soluții de transport aerian, maritim, terestru și de depozitare. Cu peste 40 de ani de experiență în tehnologia informației și optimizarea lanțului de aprovizionare, compania creează servicii personalizate pentru o gamă largă de industrii, oferind avantaje competitive pentru clienți din întreaga lume. Fondată în 1983, cargo-partner a generat o cifră de afaceri de peste 2,06 miliarde euro în 2022 și are în prezent peste 4.000 de angajați la nivel global. Din ianuarie 2024, cargo-partner este membru al grupului Nippon Express.