Lucrând îndeaproape cu Remon Vos, CEO al CTP, Karel va aduce experiența sa vastă de consultanță globală în sectorul imobiliar I&L pentru a stimula în continuare ambițiile de creștere a afacerilor CTP prin supravegherea, sprijinirea și adăugarea unei structuri suplimentare echipelor de dezvoltare a afacerilor din țările individuale în care operează CTP. 

De-a lungul carierei sale imobiliare de 35 de ani, Karel a oferit consiliere pentru tranzacții de peste 3,5 milioane mp de spații de birouri, producție și logistică, inclusiv închiriere, achiziții de terenuri și clădiri, vânzări și leaseback. La nivel global, experiența de consiliere a lui Karel se întinde pe cea mai mare parte din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, precum și America de Nord și America Latină și China.

Karel și-a început cariera în planificarea și construcția urbană și de mediu înainte de a se muta la Colliers, unde a condus Centrul de consiliere industrială corporativă al companiei, responsabil pentru activitățile imobiliare de I&L ale grupului. Aici munca sa a inclus totul, de la consultanță până la achiziție de leasing și proprietăți libere, managementul portofoliului și eliminarea clădirilor. Prin optimizarea costurilor și prin creșterea veniturilor, maximizând în același timp sustenabilitatea, facilitând eficiența operațională și gestionând cu atenție riscurile, Karel are o experiență solidă de a adăuga valoare operatorilor industriali și logistici importanți din întreaga lume.

Remon Vos, CEO, CTP Group, a declarat: „L-am întâlnit pentru prima dată pe Karel în 1998, când a contribuit la formarea primului nostru proiect, CTPark Humpolec. De atunci, am avut plăcerea de a lucra cu Karel la multe oferte. Pe lângă afaceri, împărtășim și pasiunile pentru ciclism și călătorii. Karel aduce o mare experiență și vechime echipei noastre. El va oferi sprijin excepțional atât clienților noștri existenți, cât și potențialilor noștri, ajutând să livreze tot ce au nevoie de la imobilele lor industriale și logistice.”
 
Karel Stransky, Group Business Development Director la CTP a declarat: „Nu aș putea fi mai mândru că mă alătur CTP. L-am văzut crescând de la primul său proiect din 1998, până astăzi într-o afacere imobiliară europeană de top, cu interesele clienților, sustenabilitatea și comunitatea în centrul ei. Fundamentele pe termen lung pentru sectorul logistic al Europei sunt extrem de pozitive, dar mai mult ca niciodată companiile multinaționale moderne au nevoie de spațiu care este personalizat nevoilor lor. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu toți clienții noștri pentru a înțelege în continuare cum CTP le poate satisface nevoile acum și mult timp în viitor.”
 
 

 
 

Despre CTP
CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă din Europa, în funcție de suprafața brută închiriabilă, deținând 11,2 milioane de metri pătrați de GLA în 10 țări la 30 septembrie 2023. CTP certifică toate clădirile noi în conformitate cu BREEAM Very good sau mai bine și a obținut un rating ESG "Negligible-Risk" de către Sustainalytics, subliniind angajamentul său de a fi o afacere sustenabilă. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul corporativ al CTP: www.ctp.eu

DETALII DE CONTACT: