Evenimentul reunește anual peste 300 de lideri, factori de decizie din supply chain-ul industriei automotive. În 2020, prin tema principală de discuție – BACK TO BASICS – Bazele unui supply chain pregătit pentru viitor, evenimentul explorează cerințele și soluțiile logistice de care companiile producătoare au nevoie pentru rămâne competitive într-o industrie în plină transformare. 
Pe parcursul celor două sesiuni de studii de caz se vor aborda tematici diverse ca de exemplu analiza riscurilor în supply chain, bune practici în depozitare și intralogistică, securitate și siguranță în depozite, planificare și optimizarea stocurilor. 
Printre speakerii confirmați se numără:
•    Jian Huang, Global Head of Corporate Supply Chain Risk Management, Hella
•    Alexander Firsching, Powertrain Solution, Senior Vice President, Plant Manager Commercial, BOSCH, Blaj Plant
•    Alexandra Mincu, Policy Advisor World Bank Group
•    Florin Molosit, Managing Director IFM Electronic
•    Lyubomir Stanislavov, CEO Automotive Cluster Bulgaria
•    Levente Brok, Managing Director Sevenseas Industrial Innovation

Ce aduce nou a V-a editie AUTOMOTIVE Logistics Summit ?

- Logistics Masterclass - Planificare si optimizare stocuri sustinut de Lucie Berklova, Logistics Manager Kiekert Cehia 

- Hackaton - pe 12 martie are loc primul Hackathon de logistică din România. Minți creative, studenți de la universitățile de profil din țară se întrec în rezolvarea unor probleme de logistică.

2 paneluri de dezbateri:

-CEO Talks: CEO, plant manageri și managing directors ai companiilor producătoare din industria automotive dezbat prezentul & viitorul în Europa de Est.
-Face2Face: Soluții de transport “tailor made” pentru industria auto

Sponsori ai evenimentului: SSI Schaefer Romania, TimoCom, Sevenseas Industrial Innovation
Parteneri strategici: IFM Electronic Romania, Automotive Cluster Bulgaria
Parteneri media: Depozitinfo.ro, Jurnalul de Afaceri, Observatorul Prahovean, Observatorul de Brașov. 

AUTOMOTIVE Logistics Summit este un eveniment organizat de revista Intermodal&Logistics. 
Intermodal&Logstics este publicație de nișă specializată în domeniul logisticii și supply chain managementului, cu un conținut premium ce include știri, informații de actualitate, analize, interviuri, opinii relevante ale unora dintre cele mai importante voci din supply chain, logistică și domeniile conexe din România și din Europa, rubrici speciale și tematici în exclusivitate. 
Intermodal&Logistics este organizatorul altor evenimente de referință pentru industria de transport și logistică precum EASTERN EUROPE CONNECTED sau Retail&FMCG Logistics Forum, precum și editorul publicației anuale dedicate industriei automotive, Automotive Tomorrow. 

AUTOMOTIVE Logistics Summit aduce laolaltă directori de logistica, supply chain manageri, directori operaționali, directori de producție, directori de resurse umane și alti factori de decizie în contact cu furnizori de servicii logistice, case de expediții, compani de transport, furnizori de echipamente de depozit, software sau diverse tipuri de ambalaje și creează un mediu potrivit pentru networking, construcția de parteneriate durabile și sustenabile, schimb de opinii și idei.