Din investiția totală de 7 milioane de euro, care include terenul și clădirea, 4,3 milioane EUR au fost investite numai în echipamente de producție.

Fabrica va produce vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri și produse conexe (grunduri). Situat pe un teren de 2,5 ha, noua unitate de productie va servi și ca centru logistic datorită unui depozit de 5.000 de metri pătrați. Depozitul a fost dotat cu echipamente noi de stocare și gestiune și va beneficia și de un WMS (warehouse management system) modern. WMS va permite înregistrarea exactă a stocurilor și alegerea lor rapidă și corectă pentru clienți.

Construcția a fost finalizată la jumătatea lunii iunie, iar în perioada imediat următoare noile unități de producție vor trece prin etapele de testare și vor începe să funcționeze în această vară.

„Pentru echipamentele și sistemele nou implementate, alături de construcția efectivă a noii facilități de producție, am investit 4,3 milioane de euro. Mai mult, noul depozit va deveni o parte esențială a capacității noastre îmbunătățite de distribuție pentru întreaga țară și în special pentru București și sudul României”, declară David Jordan, CEO Policolor Orgachim.  (sursa: businesscover.ro)