“În urma investiției în extinderea capacităților de producție, investiție demarată la sfârșitul anului trecut, anticipăm o creștere a vânzărilor cu peste 50%. În cea mai călduroasă lună a lui 2015 am vândut 16 milioane de litri, iar dacă anul acesta condițiile meteo vor fi similare vom putea livra în jur de 25 de milioane de litri de apă lunar”, a declarat  Daciana Siderache, directorul general Calipso.

 

Un alt factor care va impulsiona semnificativ vânzările în 2016 îl reprezintă proiectele de lărgire a portofoliului de clienți, compania fiind în prezent în discuții avansate pentru extinderea rețelei de desfacere.

 

“În acest moment lucrăm cu majoritatea marilor lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri prezente în Romania, iar cu cele cu care nu lucrăm încă suntem în diferite faze de negociere. Practic livrăm apă naturală de izvor în toată țara prin intermediul marilor conturi și al distribuitorilor regionali”, a mai precizat Siderache.

 

Proiectul de extindere a capacității de îmbuteliere demarat anul trecut ridică valoarea totală a investițiilor în producție ale companiei la peste 12 milioane de euro. Compania Apa Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 140 de angajați, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei. (Sursa: magazinulprogresiv.ro)