Conform sursei citate, în perioada ianuarie - martie, AdePlast şi-a majorat vânzările pe Divizia de Termosisteme cu 126%, datorită investiţiilor realizate în cursul anului trecut şi condiţiilor meteo favorabile, în special din luna martie.

 

'Această evoluţie a fost posibilă pentru că, de anul trecut, acoperim foarte rapid distribuţia în România datorită fabricilor de polistiren inaugurate pe platformele noastre din Oradea şi Roman. Aşezarea lor strategică facilitează şi livrarea produselor pe pieţele externe cu costuri bune. Anul acesta am făcut un upgrade tehnologic în valoare de circa 200.000 de euro, am crescut capacitatea de producţie a fabricii de polistiren expandat (EPS), de la Ploieşti, de la 700.000 mc la 1.050.000 mc, anual. Toate aceste investiţii au influenţat pozitiv cifrele înregistrate în primul trimestru al anului', precizează Bogdan Pârvu, manager Divizia de Vopsele AdePlast, în comunicatul citat.

 

Compania estimează pentru primul semestru al anului o dublare a cifrei de afaceri pe Divizia de Termosisteme, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman. (sursa: economica.net)