Southern Industrial Park va acoperi o suprafață de 43.000 mp din spațiul industrial de clasă A, pentru activități cum ar fi depozitare, logistica, cross-docking sau producţie.

Parcul este prima investiție a companiei în sudul României și își propune să acopere creșterea cererii în zonă pentru spațiile industriale premium.

Construcția primei faze, care cuprinde un depozit de 33.000 mp, va fi finalizată la începutul anului 2018.

“Southern Industrial Park reprezintă una dintre cele mai importante investiţii pentru Zacaria, iar decizia de dezvolta acest parc a venit în urma cerinţelor clienţilor. În cei 43.000 m2 de spaţii industriale moderne, clienţii noştri vor beneficia de unităţi amenajate la cheie şi personalizate după cerinţele proprii, la cele mai înalte standarde de calitate, dar menţinând valoarea chiriei la cote accesibile. Spaţiile vor fi compartimentate la cerere, în unităţi de minim 500 m2. Primii clienţi şi-au rezervat, deja, spaţii în noua hală”, a declarat Emilia Ţepeş, director naţional de vânzări. 

Parcul Industrial de Sud a fost achiziționat în 2015 și are o suprafață totală de 100.000 mp. Acesta este situat lângă uzina Ford din Craiova.

Zacaria, parte a grupului international Alf Mizzi & Sons, are un portofoliu de 300.000 mp de spatii industriale si de birouri pentru inchiriere in sase orase din Romania. (sursa: zf.ro)