Noua unitate de producție are o suprafață de 18.000 de mp va prelua o parte din producția fabricii deja existente a companiei, de la Tata, din Ungaria. După etapa de testare, relocarea producției ar urma să aibă loc în primăvara lui 2016, potrivit unui comunicat al companiei.

 

“Noua fabrică de la Sibiu/Hermannstadt din România, proiectată special pentru producția de unități de refrigerare comerciale, ne va permite nu numai să satisfacem cererea aflată în creștere continuă pentru unități eficiente energetic și cu zgomot scăzut, dar și să ajungem la capacitatea cerută de producția de unități industriale în cadrul fabricii din Tata, Ungaria”, a afirmat Robert Gerle, managing director al Güntner.

 

compania germană Güntner GmbH & Co. KG este llider mondial în producția de componente pentru echipamente de refrigerare și aer condiționat. Are aproximativ 3.000 de angajați în întreaga lume și unități de producție în Germania, Ungaria, România, Indonezia, Mexic, Brazilia și Rusia. (sursa: Romania-insider.com)