Compania estimează că în acest an va înregistra pe piaţa românească o cifră de afaceri de 3 milioane de euro, de 2,3 ori mai mare decât nivelul de 1,3 milioane de euro din 2023.

„Obiectivele Adore Home sunt să devină cel mai cunoscut brand internaţional al industriei de mobilier ambalat plat şi un partener de încredere pentru clienţii săi. Vrem, de asemenea, să ne extindem producţia şi livrarea de mobilă în alte nouă ţări europene în următorii cinci ani. Considerăm că sprijinul clienţilor noştri este extrem de valoros pentru atingerea acestui obiectiv”, a declarat Gokhan Caliskan, cofondator şi COO al Adore Home.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în industria de mobilier, Adore Home are în prezent peste 900 de puncte de vânzare şi livrare de mobilă în mai mult de 50 de ţări. Planurile companiei pentru următorii cinci ani includ extinderea producţiei şi livrărilor de mobilier în alte nouă ţări europene, respectiv Germania, Olanda, Grecia, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Franţa, Italia şi Slovacia. În România, compania este activă din 2022, are 40 de angajaţi şi operează un magazin online, care permite livrarea rapidă în toată ţara a produselor aflate în stoc.