Centrul logistic este situat în comuna Nicolae Balcescu, județul Bacău county și are o suprafață de 19.000 de mp, servind 45 de supermarketuri Penny Market din întreaga regiune. 
Dezvoltarea acestui centru logistic a creat peste 150 de locuri de muncă.

"Alături de extinderea și modernizarea rețelei de magazine, optimizarea lanțului logistic este o direcție importantă de creștere a eficienței și a prospețimii atât pe plan local, cât și la nivelul Grupului REWE. Proiectul face parte din cadrul strategiei de dezvoltare a rețelei de distribuție Penny Market la nivel național și vine în completarea celor două centre existente din orașele Turda și București. Noul centru logistic este o clădire modernă unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune și moderne condiții" a declarat Daniel Gross, General Manager REWE România.

Proiectl de dezvoltare a fost asigurat de către filiala din cluj-Napoca a companiei KÉSZ Holding Zrt, care ridicat construcția pe un teren de aproximativ opt hectare.

Retailerul este prezent pe piața din România din anul 2005. În prezent, rețeaua sa cuprinde 200 de unități de tip supermarket la nivel național. În afară de acestea, șase unități deschise sub brand-ul XXL Mega Discount, aflate tot în proprietatea REWE România, vor fi convertite în magazine de tip Penny Market, chiar pe parcursul acestui an.

Rewe Romania a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de aproape 600 de milioane de euro, iar numărul angajaților săi se apropie de 3.500, potrivit datelor disponibile la Ministerul Finanțelor. (sursa: economica.net)