Proprietatea achiziționată recent de chinezi prin firma locală Glorious Lighting are o suprafață totală de 20 de hectare. 
Compania va utiliza o parte din construcție pentru unitatea de producție de corpuri de iluminat, pentru care va angaja până la 600 de persoane în următorii trei ani. Restul proprietății va fi oferit de către investitor partenerilor săi din Asia care doresc o exindere locală.

Grupul chinez a analizat mai multe variante pentru spațiu și a ales în final această proprietate, care îi dă posibilitatea de a începe producția cât mai repede.

Cifra de afaceri a Liting Universal Group se ridică la 80 de milioane de dolari. 
În urma negocierilor purtate în ultimul an, Primăria Brăila a promis mai multe facilităţi, printre care începerea reabilitării străzii Focşani, de la sensul giratoriu până la şoseaua de centură, amenajarea unei staţii de autobuz şi prelungirea unui traseu până la Centrul Armonia, după deschiderea fabricii, precum şi încheierea unui contract cu o societate de transport, pentru aducerea angajaţilor din localităţile învecinate.
De asemenea, conform primarului, aceasta va oferi suport în relaţiile cu furnizorii de utilităţi, suport pentru organizarea unor târguri de joburi şi suport pentru partenerii companiei. (sursa: mediafax.ro)