Spaţiul nou inaugurat este închiriat în proporţie de 85% de mai multe companii de renume, printre care DPD (companie internaţională de curierat), The Home (retailer de mobilă şi obiecte decorative), Prime Healthcare (distribuitor de echipamente medicale), Maria Food Nova - Maria Group (companie din domeniul agrobusiness) şi Euroccoper (furnizor de servicii logistice integrate).

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este acum format din două clădiri cu o suprafaţă totală închiriabilă de cca. 39.000 mp, în curs de certificare BREEAM Very Good.

Un spaţiu suplimentar de aproximativ 25.000 mp este programat pentru finalizare în 2023.

Mihai Diaconescu, Asset Management Director în cadrul Logicor România, spune: "Parcul Logistic Logicor Bucharest II este dezvoltat în mod sustenabil şi dispune de o poziţionare foarte bună, ceea ce permite clienţilor noştri să acopere regiunile din nordul şi estul Capitalei. Având în vedere că cererea pentru spaţii logistice de calitate depăşeşte în continuare suprafaţa disponibilă, suntem încrezători în livrarea suplimentară a celor aproximativ 25.000 metri pătraţi de spaţiu de depozitare, în 2023".

Parcul Logistic Logicor Bucharest II este poziţionat strategic în apropiere de Şoseaua de Centură a Bucureştiului şi Autostrada A3, ce leagă capitala de nordul ţării. Parcul oferă acces facil în centrul oraşului Bucureşti şi către Aeroportul Internaţional Henry Coandă.

În prezent, portofoliul Logicor România depăşeşte 260.000 mp de depozite clasa A, din care aproximativ 82.225 mp au fost dezvoltaţi şi livraţi în ultimele 12 luni. Terenurile deţinute de Logicor şi autorizate pentru dezvoltarea de centre logistice permit dezvoltarea suplimentară a peste 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga ţară.