Potrivit unui comunicat de presă al grupului german, suprafața unității de producție a crescut de la 5.000 de metri pătrați la 12.000 de metri pătrați.

"Extinderea producției la Sibiu și construcția noii clădiri reprezintă o mărturie a nivelurilor excepționale de creștere", a spus șeful grupului german, Philip Harting, prezent la inaugurarea construcției, alături de alți membri ai familiei și de primarul Astrid Cora Fodor.

HARTING Romania este cea mai mare fabrică a grupului din afara granițelor Germaniei și înregistrează o cifră de afaceri anuală de peste 35 de milioane și un număr de 600 de angajați, care va fi crescut cu încă 100 de persoane până în 2019.

HARTING Romania și-a început activitatea în anul 2003 în două domenii industriale, industria auto și producția de conectori metalici. Aceste două ramuri s-au despărțit în anul 2016, când producătorul a inaugurat o nouă fabrică pentru asamblarea componentlore auto, HARTING RO Automotive, cu sediul în Agnita, județul Sibiu.  În anul 2007, grupul a deschis o unitate de producție în Parcul Industrial Vest din Sibiu. (sursa: profit.ro)